..

уторак, 16. март 2010.

Licni kontakti i oglasi

Lana je određen ukus za finije stvari u životu. Kad je vidjela Marka i Jimmy u baru, znala je ona ih je htjela, htjela ih je oboje. Ona nije bio pohlepan normalno, ali večeras je ona bila u raspoloženju za nešto zaista drugačije. Ona je upravo bila Licni kontakti i oglasi prekinula sa dečkom koji je bio toliko ljubomoran da ako bilo koji drugi čovjek, čak nasmijala na nju, on bi hir vanjska strana.
Pa kako je ona ide slaviti raspada? Što bolji put onda s dva dečki koji nisu um dijeljenje. Dva dečki koji bi mogli raditi zajedno kako bi zadovoljio želju svakog je imala? U baru su bili u razgovoru s djevojkama, no Lana je uvijek bilo bez njih dvoje razgovarate na jednu djevojku. Oni nisu bili zapravo kružeći za troje. . . ali negdje u njihov um je da misli. Oni su bili prowling i traže djevojku koja bi mogla potrajati i na njima.

Oni su došli do Lana, govori se nevrijeme i pokušava joj igrati. Ona je pronađena je zabavno, reći najmanje. Pustila ih igraju svoju igru oko 15 minuta, a zatim ona zasvira njihov um. Ona se okrenu k njima i, Point Blank, pitao ih je li oni ikada dijele djevojku prije. Imali su i porubljen hawed pa je rekla ne. Lana se nasmijao i rekao im da je sutra se iskreno mogu reći da imaju.

Muškarci, a od velike su lako manipulirati u rade ništa. Lana nije volio da igra ipak. Ona im je rekao bez okolišanja, ona je htjela biti jebeno, jebeno teško. Oni su riječi kao što je to objasnila na njih. Kao što je objašnjeno u jako detaljno svoje fantazije dvojice muškaraca joj jebanje, sisa dva cocks, uzimajući ga u dupe i maca odjednom. Voljela je gledati na svoja lica, potpuni šok, a ipak potpuno i ukupno uzbuđenja. Ona je bila iznenađena, oni nisu tamo pucati pravo u baru.
Jednom natrag na Lana kući, ona je brzo to strip joj grudnjak i gaćice. Ona ih je htjela znati, ona je za prave. Nema igre. Večeras su hit Jackpot. Oni su dobili svoje fantazije, vruće, voljan pilić zajebavati na svaki način, a zatim imati nikada vidjeti opet. Nije htjela dečka. . . ili dečka. Ona je željela sirovo, tvrdi, neugodne spol a potom ih je htjela ići kući. Ona je potrebna potpuno oslobađanje teško zajebati.

"Tako momci.. Te. Spreman za to?" Lana pitao, okrenuvši se polako i obavještava ih odvesti u njezino tijelo. Ona nije bio uobražen, ali je znala da joj je velika tijelo za sex, ona je radila na njemu dovoljno teško. Njezino duboko tan samo naglasio mišića do točke blizu savršenstva.












Ona iščašenje između njih i neka Mark povući joj grudnjak čaše dolje i neka joj držak, hard nipples free. Oni su oboje počeli sisati i lizati svoje bradavice, polako sve više i više podebljan. To je bio neugodan stvar za većinu dečki, prvi put su udio žena. Sve te homofobija pitanja. Lana nije htio da zajebavati svaki drugi, ona je htjela svaki centimetar od njih za sebe. Ona purred nježno kao što su lizali joj bradavice, šapćući poticaj za njih.


Ona je mogla vidjeti njihove cocks zatezanje protiv svoje hlače. Kao što je ona skliznula u krilo Marka, ona je počela grickati njegov penis kroz njegove hlače, štipa i igrati s njim. Jimmy je bio malo hrabriji i počeo igrati s njom na magarca i lizati ga kroz gaćice. Njegovi prsti iščašenje pod gaćice, cijeđenje magarca obrazu i onda dosadan njene usne i šupak dok se ona počela stenjati. Njena pička je bila toliko mokra, to je bio početak za natapanje po njoj ljepušan žuta svilene gaćice, čineći lijep tamna mrlja koja je dala sve Jimmy poticaj mu je bilo potrebno.




Ona unzipped Marka hlačama i izvukao njegov penis out. Bio je lijep i veliki i debeli. Lana nasmijao se na njega i onda lizali glavu. On ju je gledao i moaned, smiješeći se i uživajući u show. Ona je njegov veliki penis u usta i počela ga sisati sporije, mu je bio dosadan dok uzdiše i muči se u frustracija. On je htio da joj ga sisati duboka, ali ga je Lana htjela da bude gotovo u bjesnilo. Ona je klizila joj usne sve na putu prema dolje vratilo konačno, sisanče njegov penis u usta joj vruća, jezik radi spretno vratilo sve na putu prema dolje. Mark groaned i naslonila glavu nazad, uživajući konačni ispunjenje njezine zafrkavati.